Geil

Betrapt door Meryem’s moeder

Een klein weekje na de avond met Meryem ging de telefoon. Het was Meryem. “Ik weet het niet, Mav. Ik denk dat mijn moeder ergens achter is gekomen. Ze weet dat ik bezoek heb gehad. Ze heeft het over een man van rond de 50. Goed gebouwd, grijs haar, verzorgd kapsel en ze wilt hem spreken. Ik ben bang dat het over jou gaat”, vertelde ze gehaast. “Iemand moet gezien hebben dat je binnenkwam. Misschien de buren?” “Meryem, maak je niet druk. Ik vind het prima als je moeder mij wilt spreken. Geloof me, ik vertel niks over ons. Geef haar mijn nummer maar”, antwoordde ik.

Diezelfde avond belde haar moeder. Ze klonk vriendelijk en beleefd: “Goedenavond meneer, u spreekt met Birgül. Ik ben de moeder van Meryem. Ik zou u graag willen spreken. Morgen is het zaterdag: mijn dochter is dan werken en mijn man is naar de voetbal. Komt 14.00 uur u gelegen?” Ik liet haar weten dat ik er zou zijn en lichtte Meryem in via een Whatsappje.

De volgende dag belde ik stipt om 14.00 uur aan. “Dag mevrouw, ik ben Mav”, zei ik toen Birgül, een aantrekkelijke charmante verschijning, de deur opende. “Komt u verder, meneer”, antwoordde ze beleefd. “Zegt u maar Birgül, elkaar tutoyeren is makkelijker. Mag ik Mav zeggen?” Ze vervolgde “Neem maar plaats op de bank. Wilt u een kopje thee?”

Birgül schonk de thee in en ik bekeek haar eens goed. Een mooie knappe vrouw. Ik schatte haar rond de 45 jaar. Ze had een goed figuur, mooie slanke handen en halflang gitzwart haar. In haar diep uitgesneden blousje had ze een C cup verborgen. “Je wilde mij spreken, Birgül?”, opende ik het gesprek. “Klopt”, antwoordde ze. “Ik ben helemaal niet blij met wat u heeft gedaan”, vervolgde ze, “U weet dat mijn dochter is uitgehuwelijkt?” Ik verslikte me bijna in de thee en vroeg onschuldig waar ze het over had “Meryem heeft me inderdaad verteld dat ze is uitgehuwelijkt, maar wat heb ik volgens jou gedaan?” Niemand had ons immers gezien, dus ik kon dit spelletje nog wel even volhouden, dacht ik.

Birgül lachte: “Leuk geprobeerd, Mav, maar ik weet het. Ik ken mijn dochter. Ik neem het u niet kwalijk. Ik niet… maar als mijn man dit zou weten, dan…” Om haar woorden kracht bij te zetten, stond ze op, pakte haar iPhone en kwam op me af gelopen. Een paar keer tikt ze op het scherm. “Hier, Mav… kijk maar”, zei ze. Ik keek naar het schermpje en zag hoe Meryem en ik met elkaar bezig waren. Birgül liep richting de verborgen camera, wees deze aan en zei: “Zoals ik al zei, ik ken mijn dochter. Voordat we naar Turkije vertrokken heb ik een cameraatje laten installeren. Als je niet wil dat Meryem hier problemen mee krijgt, doe je vanaf nu wat ik zeg”. Intussen had ze haar zwarte rokje opengeritst die van haar heupen gleed.

Ze stond voor het dressoir in mooie lingerie en jarretels. Haar blousje had ze inmiddels opengeknoopt. Haar tepels waren zichtbaar hard en staken door haar BH heen. “Kom hier”, beval ze me. Ik liep naar haar toe en voelde al een halfstijve pik in mijn broek. Ik stond voor haar en ze pakte me in mijn kruis en wreef over mijn pik totdat deze hard was. Ze draaide zich om en nestelde zich met haar kontje tegen mijn in mijn spijkerbroek knellende harde pik. Met haar kontje masseerde ze mijn genotsknots. Haar BH had ik losgemaakt en met mijn grote handen pakte ik stevig haar mooie volle borsten en zoende haar zachtjes in haar nek. Ze kneep me keihard in mijn pik en zei: “Ik ga je keihard nemen, Mav. Jij doet wat ik zeg en wat ik wil. Doe je het niet dan vertel ik mijn man over Meryem en jou”.

Ze ontdeed me van mijn shirt en wreef door mijn geschoren borsthaar. Behendig knoopte ze mijn broek open. Haar slanke lange vingers gleden langs mijn pik en ze begon mijn inmiddels zware zak te masseren om speels een aantal keer zo hard in mijn ballen te knijpen dat de tranen bijna in mijn ogen sprongen. Ze lachte erbij. “Doe je broek uit en ga op de bank liggen”. Ik gehoorzaamde. Birgül had haar kanten onderbroekje inmiddels uitgedaan. Met haar mooi verzorgd kutje met een keurig kort geschoren streepje erboven ging ze bovenop mijn gezicht zitten. “Lik me, Mav, en neuk me daarna met je tong”, zei ze. Rustig begon ik haar al vochtige schaamlippen te likken. Zachtjes beet ik in haar schaamlippen. Ik begon haar natte gleuf te likken en duwde mijn tong diep haar kut in. Mijn tong ging heen en weer haar poes in en uit. Ik zoog haar klitje verder naar buiten en beet erin. Het was gevoelig. Af en toe slaakte ze een kreetje. Ik bleef doorlikken totdat ze hevig begon te kreunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *