Geil

De geile schoondochters van mijn oude buurvrouw!

Ineens hoor ik mijn naam roepen het is blonde Froukje H. ze schiet me even aan voor een gesprekje altijd leuk haar te zien de 175 rondborstige dame ze is de schoondochter van mijn oude buurvrouw Emmy als jongetje jaren naast haar gewoond. Ze vraagt van alles en ik uit beleefdheid het zelfde terug.

Ben je al bij ma geweest? vraagt ze ineens. Ik schud schuld bewust mijn hoofd ben er al een tijd niet geweest bij mij oude buurvrouw van 89 jaar. Ma is een tijdje terug nog geopereerd aan haar heup omdat ze voor haar leeftijd nog erg actief is maar ze moet nog aardig lang revalideren en is gauw moe. Mijn oude buurvrouw liep voor een paar jaar gelden nog de wandel vierdaagse van Nijmegen. En ze is fanatiek voetbal supporter van een plaatselijke voetbal vereniging waar ze elke thuis wedstrijd aanwezig is.

Ik beloof Froukje om gauw eens te gaan nu ik dit allemaal aan hoor dat mijn oude buur weer op de weg terug is maar dat ze het moeilijk heeft.
Kom je maandag ochtend ben ik er ook lacht de prachtige gevormde dame ondeugend.
Ik kijk naar haar volle boezem en haar ronde mooie dijen en haar knappe gezicht en ik beloof haar dat ik er zal zijn wat je al niet voor mij doet grinnikt Froukje en ze knipoogt.
Tot maandag dan zegt ze ik kijk Froukje de 41 jarige na als ze met haar draaiende heupen haar strakke ronde kont in een donker blauwe spijkerbroek de supermarkt inloopt.

Vlug koop ik nog bij de plaatselijke groenteboer laat op zaterdag middag nog een grote fruitmand .
En bij de bloemist( de bekende bloemist) van mij stel ik een boeket voor mijn oude behoorlijk dove buurvrouw Emmy samen.
Als ik maandag ochtend om 10 uur arriveer is het Miranda een andere schoondochter van Emmy die opendoet en ze lacht ma hoort je toch niet.
Miranda 38 jaar en met haar blond en donkerblonde strepen kapsel met kleine krulletjes blauwe ogen net als Froukje zeer goed bedeeld ze is opticien van beroep.
Is Froukje er niet vraag ik jawel hoor zegt Miranda vluchtig maak je geen zorgen
Froukje maakt elke maandag altijd de auto schoon ze heeft hier meer ruimte dan bij haar thuis en ze is al een stukje begonnen ze had gevraagd of ik jou in de gaten wou houden lacht Miranda vandaar dat ik open doe.

Als ze voor me uit gaat in de gang schijnt de zon door haar zomerse jurk en zie ik deels haar lijf en net als Froukje heeft Miranda ook van die mooie draaiende heupen.
Mijn oude buurvrouw huilt een beetje van geluk als ze haar oude buurjongetje van 47 jaar ontvangt.
En ze is als een kind zo blij met de fruitschaal en het boeket.
Miranda snijd de stelen wat korter in de keuken en zet ze op de vaas.
Als Froukje binnenkomt ze was bezig met haar auto achter het huis van haar schoonmoeder.
Froukje verkoopt succesvol dure wijn en deelt haar eigen tijd in vandaar dat ze nu vrij is gaat het in mijn gedachten om en in mijn gedachten fantaseer ik over de twee lekkere schoondochters van Emmy.
Met Froukje naast me op de bank en hoe ze erbij loopt word het direct nog een stuk gezelliger en wilder er word flink gelachen en gedold.

Ik ga zo weer even verder met de auto zegt Froukje terwijl ze over mijn been wrijft.
Ma je moet zo nog even rusten hè vraagt Miranda terwijl ze luid bij mij oude buurvrouw Emmy in haar oor tettert en mijn oude buurvrouw knikt.
Miranda staat zover voorover dat ik een grote dubbele cup D minimaal zie schudden ik word er zo geil van dat het apparaat van mij begint te groeien.
Froukje in een zwart kort rokje bloesje bij elkaar geknoopt zodat haar borsten nog groter lijken knipoogt naar mij ik krijg het er warm van is het omdat ze mijn grote lul ziet groeien of is het omdat ik naar de schuddende kanjers van Miranda gluurde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *